Η Νάξος του φετινού καλοκαιριού μέσα από τα κλικ του φωτογράφου Τάσου Τσουκαλά

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 10:05
UPD:10:07
A- A A+

 

Ο ταλαντούχος φωτογράφος Τάσος Τσουκαλάς ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα υπέροχο φωτορεπορτάζ από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Ακριβώς στο κέντρο των Κυκλάδων, η Νάξος θα μπορούσε άνετα να είναι η βασίλισσα του συμπλέγματος, με πάνω από 70 χωριά, δεκάδες παραλίες για όλα τα γούστα και την πολυφωτογραφημένη Πορτάρα της να κάνει το γύρο του κόσμου ως αινιγματική πύλη –και σούπερ ινσταγκραμικό πόστο.

Κι όσο κι αν ο αέρας του Αυγούστου αποτελεί πρόκληση, όπως και για όλες τις Κυκλάδες, η Νάξος παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών, με τους περισσότερους να επιστρέφουν ξανά και ξανά για τα κρυστάλλινα νερά του Άγιου Προκόπη, για την παραμυθένια Απείρανθο και το σαν ζωγραφιά Φιλώτι, για τις ντόπιες πατάτες και τη γραβιέρα της, για τα μονοπάτια της, τα βουνά της, την ατμόσφαιρά της και τις πολλαπλές επιλογές της.

Ο Τάσος Τσουκαλάς εξερεύνησε ό,τι μπόρεσε μέσα σε μόλις δύο μέρες και επέστρεψε με γεμάτη μνήμη στη φωτογραφική του. Ιδού τα αποτελέσματα από τα πιο όμορφα σημεία του ταξιδιού.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή