Στο Τορίνο για την Γιουβέντους ο Μίλικ

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 17:34
UPD:17:44
REUTERS/ERIC GAILLARD
A- A A+

Στο Τορίνο βρίσκεται για να ολοκληρώσει τις τυπικές διαδικασίες ο Αρκάντιους Μίλικ και να γίνει ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά από 1,5 χρόνο στην Μασσαλία.

Ο Πολωνός επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από την Μαρσέιγ, αναμένεται να γίνει παίκτης της «Γηραιάς Κυρίας» ως δανεικός για έναν χρόνο, με ρήτρα αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων.

Είναι γνωστό πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, ώστε να βρει παίκτη που μπορεί να αποτελεί την δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ντούσαν Βλάοβιτς, αλλά και να συνεργάζεται μαζί του σε συστήματα με δύο επιθετικούς.

Ο Μίλικ γνωρίζει πολύ καλά από Καμπιονάτο, καθώς πέρασε μια γεμάτη πενταετία στον ιταλικό Νότο με την Νάπολι, σημειώνοντας 93 εμφανίσεις με 38 γκολ στο πρωτάθλημα κι αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των Ναπολιτάνων κατά τα χρόνια της παρουσίας του.

Στο σύντομο αλλά ουσιαστικό πέρασμά του από την Μαρσέιγ, κατάφερε να βρει δίχτυα 30 φορές σε 55 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν πρωταγωνιστής της αξιοπρόσεκτης πορείας των Μασσαλών στο Κόνφερενς Λιγκ της περασμένης σεζόν.

Πριν το 2016 και την μεταγραφή του στη Νάπολι, είχε αγωνιστεί στην Πολωνία για τις Ραζόβ Κατοβίτσε και Γκόρνικ, στην Γερμανία για τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Αούγκσμπουργκ, ενώ μετέπειτα ξεχώρισε και στην Ολλανδία με την φανέλα του Άγιαξ. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις