Πάρος: Δυσάρεστη έκπληξη για εργοδότρια που ζήτησε πίσω το επίδομα αδείας

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 23:10
A- A A+

Δεν...περασε αυτήν τη φορά απόπειρα εργοδότριας στην Πάρο που θέλησε να πάρει πίσω, δια της πλαγίας οδού, το επίδομα άδειας εργαζομένης της. . 

Όπως κατήγγειλε η εργαζόμενη η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε, καθώς είχε ενημερώσει πως θα έφευγε και έτσι, έπρεπε να της καταβληθεί και το επίδομα αδείας. Την περίμενε όμως μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η εργοδότρια την ενημέρωσε πως θα πάνε μαζί στην τράπεζα, θα κάνει την κατάθεση των χρημάτων και μόλις βγει έξω, θα σηκώσει τα χρήματα και θα της τα επιστρέψει.

Η γυναίκα αμέσως επικοινώνησε με τον Πρόεδρο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού,  Γ. Χότζογλου για να την συμβουλεύσει.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Χότζογλου της είπε να πάει κανονικά στο ραντεβού, να αφήσει την επιχειρηματία να κάνει την κατάθεση και μόλις βγει από την τράπεζα να του τηλεφωνήσει.

Η κατάθεση έγινε και μόλις η επιχειρηματίας προχώρησε προς το ATM για να γίνει η ανάληψη των χρημάτων,  η τελευταία της έδωσε το τηλέφωνο όπου περίμενε  ο κ.Χότζογλου

Αφού η εργοδότρια ενημερώθηκε για την ιδιότητά του και για τις συνέπειες που έχει η τακτική της αυτή, αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Σύμφωνα με τον κ Χότζογλου, η συγκεκριμένη το έχει συνήθεια να μη δίνει στους εργοζόμενους  επιδόματα και δώρα, στα 13 χρόνια που δραστηριοποιείται. Και δεν είναι η μόνη... 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή