Μπαλάσκας για πνιγμό 6χρονης στην Κόρινθο: Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 10:57
UPD:13:53
ΕΡΤ
A- A A+

Απολογείται σήμερα ο πατέρας της 6χρονης, που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια. 

Στον πατέρα του κοριτσιού έχει ασκηθεί δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Ωστόσο ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, έδωσε μία άλλη διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για υποψίες περί εγκληματικής ενέργειςα. 

«Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές. «Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας» παραδέχθηκε, αλλά εκτίμησε πως μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες ίσως υπάρξουν «απτές αποδείξεις» ώστε να κλείσει ο φάκελος και να αποσταλλεί στην αρμόδια εισαγγελία. Μιλώντας στην ΕΡΤ επανέλαβε τις εκτιμήσεις αυτές, επικαλούμενος πληροφορίες που θέλουν το παιδί να ήταν φαγωμένο και να φορούσε τα ρούχα του, όταν εντοπίστηκε κάτω από μία βάρκα, 9 με 10 μέτρα από την ακτή. 

Υπενθυμίζεται ότι  ο ίδιος ο πατέρας υποστήριξε πως είχε φορέσει σωσίβιο στο παιδί του. Όταν εκείνο γλίστρησε από το σωσίβιο και άρχισε να βυθίζεται σε βάθος έξι μέτρων, όπως είπε, δεν μπόρεσε να βουτήξει για να το σώσει, γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα με το αναπνευστικό του και βγήκε στην παραλία για να ζητήσει βοήθεια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή