Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 19:35
UPD:19:48
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι,  ευρεία σύσκεψη για την αξιολόγηση της κακοκαιρίας που κατά τόπους αναμένεται πολύ έντονη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

«Φαίνεται να είναι μια σχετικά σύντομη, αλλά έντονη κακοκαιρία. Ενδεχομένως να λάβει, όμως, επικίνδυνες διαστάσεις. Παρακαλώ να μην την υποτιμήσουμε» ανέφερε σε δηλώσεις του μετά από τη σύσκεψη. «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Αποφεύγουμε τις μη απαραίτητες μετακινήσεις στις περιοχές εκδήλωσης της κακοκαιρίας. Παραμένουμε όλοι σε εγρήγορση» συνέχισε, σημειώνοντας πως αν κριθεί σκόπιμο, θα ενεργοποιηθεί και το 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή