Κρήτη: Παραδόθηκαν στις αρχές οι δύο καταζητούμενοι για επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:03
UPD:13:04
ΦΩΤΟΓΕΣΩΤΕ
A- A A+

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται στην Κρήτη δύο άνδρες για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο εναντίον Γερμανών τουριστών. Πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 36χρονο που παραδόθηκαν τα ξημερώματα στις αρχές, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος τους.  

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του πολίτη. «Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο» έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των Γερμανών τουριστών οι δύο άνδρες τους καταδίωξαν και τους γρονθοκόπησαν. Μιλώντας στην ΕΡΤ είπαν ότι ο οδηγός του οχήματος τους καταδίωξε με το αγροτικό του, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Πέραμα, ενώ δεν δίστασε να σκαρφαλώσει με την όπισθεν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, για να τους επιτεθεί για μια ακόμα φορά με μαχαίρι.

Οι τοπικοί φορείς ζητούν λήψη μέτρων ενώ ο υπουργός Τουρισμού επικοινώνησε με την οικογένεια εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή