Ο... άλλος Νεϊμάρ και τα ισχυρά κίνητρα του Βραζιλιάνου

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 09:25
UPD:09:26
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
A- A A+

Η εκκίνηση του Νεϊμάρ με την φανέλα της Παρί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, θυμίζει τα ποδοσφαιρικά νιάτα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Είναι απλά καταπληκτικός! Σε τέσσερα παιχνίδια, έχει σκοράρει 7 φορές, έχει προσφέρει στους συμπαίκτες του 6 ασίστ και δείχνει στη καλύτερη φάση της καριέρας του, μετά από χρονιές όχι και τόσο εντυπωσιακές στο Παρίσι. 

Ο διεθνής επιθετικός δείχνει αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Κριστόφ Γκαλτιέ, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως... τρέφεται μέσα από δύο ισχυρά κίνητρα, τα οποία δημιουργήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι.

Ποιά είναι αυτά;

Η πρόθεση της Παρί να τον πουλήσει, να απεμπλακεί από το μεγάλο του συμβόλαιο, να τον αφήσει να φύγει. Ο Νεϊμάρ δεν το συζήτησε καν και θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Γαλλίας ως πρωταγωνιστής.

Το δεύτερο κίνητρο έχει να κάνει με την κόντρα που έχει ξεσπάσει στα αποδυτήρια της ομάδας με τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος φορ δεν θέλει ούτε να... βλέπει τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα αλλά με αυτές τις εμφανίσεις του Νεϊμάρ είναι απίθανο να γίνει το θέλημά του.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις