3 καλοκαιρινά και αντιοξειδωτικά vegan smoothies για την παραλία

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 11:02
A- A A+

 

Η Κλινική Διαιτολόγος-Δαιτροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μοιράζεται μαζί μας 3 συνταγές για smoothies, ό,τι πρέπει για την παραλία, με φρούτα και λαχανικά.

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι οι πιο ενυδατικές τροφές του καλοκαιριού και αν τα συνδυάσετε με υψηλή κατανάλωση νερού, θα καταφέρετε να παραμείνετε ενυδατωμένοι παρά τις ζεστές ημέρες των διακοπών. Πέραν τούτου, θα αυξήσετε τα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες στη διατροφή σας, θωρακίζοντας τον οργανισμό σας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, ενώ με τις φυτικές τους ίνες εξασφαλίζετε ισορροπία στο μικροβίωμα του εντέρου και κατ’ επέκταση υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σας.

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να τρώμε πολλά και διαφορετικά φρούτα και λαχανικά και να τα απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο όπου κι αν βρισκόμαστε; Με υπέροχα smoothies, όπως τα παρακάτω. Μην ξεχνάτε να προσθέτετε περισσότερα λαχανικά στα smoothies σας, καθώς περιέχουν λιγότερα σάκχαρα και ταυτόχρονα σας βοηθούν να αυξήσετε την κατανάλωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή