Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 11:19
UPD:14:11
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εικόνα από την πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο.

A- A A+

Δασική έκταση στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου Αττικής καίγεται το πρωί της Παρασκευής, 3 χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθo. Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Άνω Βλυχάδας προς Μέγαρα, ενώ αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την κατάσβεση επιχειρούν 55 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, τρία ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για εναέριο συντονισμό, και δύο αεροσκάφη. 

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 


Λόγω της φωτιάς προσωρινά για λίγο η κυκλοφορία στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των Διοδίων της Ελευσίνας, και γινόταν εκτροπή των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό. Λίγο πριν τις 13:00 ξαναδόθηκε στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός, ωστόσο η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα.

Επίσης, διεκόπη για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων Περαχώρας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από τη συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό. Η κίνηση στην οδό έχει αποκατασταθεί.

Κατέπεσε αεροσκάφος

Όπως έγινε γνωστό, ένα από τα αεροσκάφη κατέπεσε νωρίτερα στη θάλασσα, βόρεια της Σαλαμίνας, κατά πληροφορίες ο πιλότος του επιχείρησε ανεπιτυχώς αναγκαστική προσθαλάσσωση, λόγω μηχανικής βλάβης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν σώοι, περισυνελέγησαν από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στην ξηρά καλά στην υγεία τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή