Βάις: Πολύ καλός προπονητής ο Κορμπεράν

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 22:08
INTIME SPORTS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Κουμπωμένος» εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βλάντιμιρ Βάις, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (4/8, 22:00) πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. 

«Θα μας λείψει ο Σάπονιτς λόγω καρτών. Θα μας λείψει και ο Βάις και ο Χόλμαν λόγω τραυματισμών. Ευελπιστούμε να έχουμε τους κατάλληλους παίκτες να τους αντικαταστήσουμε», σχολίασε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, ενόψει της δοκιμασίας στο Φάληρο. 

Ερωτηθείς για τον αντίπαλό του, σχολίασε: «Είχαμε παίξει πέρυσι. Να δούμε τι θα καταφέρουμε. Όμως υπάρχει ένας νέος προπονητής, της σχολής του Μπιέλσα και με εμπειρία από την Αγγλία και μπορεί να έχει άλλο σύστημα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θα τα δούμε όλα στο χορτάρι». 

Όσο για το σκάουτινγκ της ομάδας του; «Είδαμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά αναλύσαμε και ματς της Χάντερσφιλντ με 3-4-3 ή 3-5-2. Η Χάντερσφιλντ είχε ηττηθεί στα πλέι οφ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία πολύ σημαντική ομάδα που επίσης είναι ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις