Ευ. Μεϊμαράκης: Τέτοιες κινήσεις μάς χαλυβδώνουν

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2008 22:28
A- A A+

«Τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν μας κάμπτουν, όχι μόνο δεν επιβάλλουν την άποψη όσων επιλέγουν αυτές τις μορφές δράσης, αλλά αντιθέτως μάς χαλυβδώνουν» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής ¶μυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης με αφορμή την επίθεση κατά του πολιτικού του γραφείου.

«Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, αλλά βεβαίως πρέπει να υπάρχει επιμονή και αντοχή (...) Πιστεύουμε ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και σ΄ αυτή θα βαδίσουμε με περισσότερο πείσμα» σημείωσε.

Την επίθεση καταδίκασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής ¶μυνας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, όπως αυτονόητη είναι η καταδίκη και κάθε άλλης ανάλογης ενέργειας, εναντίον οποιουδήποτε κι αν στρέφεται, γιατί πρωτίστως αποτελεί πλήγμα στη Δημοκρατία και τη λειτουργία των θεσμών της» ανέφερε.

Τόνισε ακόμη πως οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διερευνήσουν πλήρως την υπόθεση και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή