Το World Wine Web είναι γεγονός!

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 11:50
A- A A+

 

Νέα υπηρεσία καθημερινής ενημέρωσης για τους επαγγελματίες του κρασιού, αλλά και όσους το αγαπούν και θέλουν να ενημερώνοται.

Σας αρέσει το κρασί και θέλετε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από αυτό, καθημερινά και κάθε στιγμή; Συνδεθείτε στο νέο World Wine Web από το Oensights, τη νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τους επαγγελματίες ή/και τους λάτρεις του κρασιού, που έχει μπει στην τελική ευθεία για το επίσημο λανσάρισμα της.

Σε καθημερινή βάση, το World Wine Web παρακολουθεί εκατοντάδες εξειδικευμένα ψηφιακά μέσα, αρθρογραφία από blogs για το κρασί, όλα τα νέα από τον παγκόσμιο ιστό και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από wine influencers, με κριτήριο τις αναφορές τους στο ελληνικό κρασί και στα ελληνικά οινοποιεία. Μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών συλλέγονται καθημερινά όλες οι δημοσιεύσεις, κατηγοριοποιούνται και παρουσιάζονται συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να έχει σε καθημερινή βάση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες άμεσα και με πολύ εύκολο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή