Στη Ζάκυνθο η νέα γυναικοκτονία - Συνελήφθη ο δράστης

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 10:14
UPD:16:27
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τη ζωή της έχασε μια 41χρονη αλλοδαπή γυναίκα, από τα χέρια και το μαχαίρι του 49χρονου συζύγου της, στο χωριό Τσιλιβή στη Ζάκυνθο, μετά από έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη ενώ είχε δεχτεί και χτύπημα με μαχαίρι.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε τη σύζυγό του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού. Η άτυχη 41χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.

Ο 49χρονος συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, που τον εντόπισαν στη θέση Μαραθίας στο Κερί.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Και στο παρελθόν είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον περασμένο Ιούνιο είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και είχε οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή