Η «μάχη» της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ επανέρχεται με το Community Shield

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:22
UPD:30/07/2022 13:07
REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Ο ανταγωνισμός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ ξεκινά ξανά σήμερα (30/7, 19:00) το απόγευμα από το King Power Stadium στο Λέστερ, όπου οι δύο κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας θα αναμετρηθούν στην 100ή έκδοση του Community Shield, δηλαδή του αγγλικού Σούπερ Καπ.

Η Σίτι, πρωταθλήτρια Αγγλίας, έχει ελαφρό προβάδισμα σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες (2,45 έναντι 2,75 της Λίβερπουλ), ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση 3,60.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει σηκώσει το τρόπαιο από το 2006, όταν είχε νικήσει τότε την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο.

Στο παρελθόν οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη στην ίδια διοργάνωση μόνο μία φορά, πριν από τρία χρόνια. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 και η Σίτι κατάκτησε το τρόπαιο στα πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, αύριο το απόγευμα, παίζεται στο Στοίχημα με απόδοση 6,75.

Πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο του King Power, αλλά τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στις δύο κορυφαίες μεταγραφές: τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Ντάργουν Νούνιες.

Ο Νορβηγός επιθετικός δίνεται ως το πρώτο φαβορί για να ανοίξει το σκορ, με απόδοση 5,75, ενώ το πρώτο επίσημο γκολ του Νούνιες με τη φανέλα των «Κόκκινων» θα πληρώσει 3 φορές περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις