Ειρωνική απάντηση του Ρονάλντο στους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 14:43
UPD:14:46
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Το emoticon του χαμογελαστού προσώπου στον λογαριασμό cr7madridy_, ήταν η απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αντίδραση των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης, ως προς το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ο Πορτογάλος.

Ένα πρώτο «όχι» των φίλων των Μαδριλένων επιβεβαιώθηκε στη φιλική αναμέτρηση των «Ροχιμπλάνκος» με τη Νουμάνθια στο Μπούργκο ντε Όσμα, όπου ξεδιπλώθηκε ένα μεγάλο πανό που έγραφε «CR7 δεν είσαι ευπρόσδεκτος».

Μετά την προσπάθεια του παίκτη και του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να αποδεσμευτεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Sun έγραψε ότι ο Ρονάλντο διαμήνυσε στη νυν ομάδα του πως έχει προσφορά από αντίπαλο σύλλογο και ζητά να οριστεί τιμή για να αποχωρήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ρονάλντο είναι επίσης θυμωμένος με τον Τύπο, τον οποίο κατηγορεί ότι λέει «ψέματα» για τα γεγονότα της μεταγραφικής αγοράς.

Σε άλλο μήνυμα έγραψε: «Είναι αδύνατο να μην μιλήσουν για μένα μια μέρα. Διαφορετικά, ο Τύπος δεν βγάζει χρήματα. Ξέρουν ότι αν δεν πουν ψέματα δεν τραβούν την προσοχή του κόσμου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις