ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Λευκού Βέλους»

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 23:03
UPD:23:44
A- A A+

Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 60 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο δρομολόγιο του «Λευκού Βέλους» για Θεσσαλονίκη, που ακινητοποιήθηκε στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας, λίγο έξω από την Αθήνα.

«H αμαξοστοιχία 60 ακινητοποιήθηκε πλησίον του ΣΣ Δεκελείας. Οι επιβάτες θα συνεχίσουν στον προορισμό τους με την αμαξοστοιχία 62», ανέφερε σε ανάρτησή της η Hellenic Train. Πάντως μία ώρα μετά ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση: «Απώλεια ηλεκτροκίνησης μεταξύ ΣΚΑ - Αθηνών, λόγω βλάβης γραμμής επαφής. Καθυστερήσεις και ακυρώσεις».  

Αντίστοιχα, ταλαιπωρία υπέστησαν και εκατοντάδες άλλοι επιβάτες που περίμεναν να αναχωρήσουν με δρομολόγια από τον Σταθμό Λαρίσης, καθώς είχε πέσει το ρεύμα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στο Twitter. «Εδώ & 2 ώρες, το περιβόητο ''Βέλος'' της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που ξεκίνησε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, εχει μείνει έξω από τη Δεκέλεια. Οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί σε χωράφια,σε μια αδιανόητη -για την ασφάλειά τους- απόφαση. Η κατάσταση είναι εξοργιστική.Ο κ.Καραμανλής οφείλει να απολογηθεί», έγραψε. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή