Τέλη Νοεμβρίου κυκλοφορεί το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 18:24
UPD:18:24
A- A A+

Ο Δούκας του Σάσεξ πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να αποκαλύψει δημόσια «τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα» καθώς και για τη σχέση του με την βασιλική οικογένειά σε ένα βιβλίο που αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη Sun, τα χειρόγραφα έχουν παραδοθεί νωρίτερα από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα JR Moehringer με μια «εκδοτική πηγή» να λέει ότι: «τα χειρόγραφα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν ελεχθεί νομικά όπως απαιτείται. Δεν είναι πια στα χέρια του Χάρι».

Ο εκδοτικός Οίκος Penguin Random House μίλησε για «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματα. Το βιβλίο είναι μια «αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του». Μάλιστα σε παλιότερη δημοσίευση στο Instagram τονίζει ότι είναι «τιμή» να συνεργάζεται με τον πρίγκιπα, μαζί μία φράση του Χάρι από το βιβλίο : «Το γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ θα εκδοθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή. «Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό της ζωής μου που είναι ακριβής και απόλυτα αληθινός» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Δούκας του Σάσεξ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής εκδοτικής εταιρείας, Penguin Random House, Μάρκους Ντόλε ανάφερε ότι «ο πρίγκιπας Χάρι έχει αξιοποιήσει την εξαιρετική εμπειρία της ζωής του ως πρίγκιπας, στρατιώτης και γνώστης των κοινωνικών θεμάτων, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο ηγέτη που διακρίνεται για το θάρρος και την ευθύτητά του. Για τον λόγο αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που δημοσιεύουμε την ειλικρινή και συγκινητική του ιστορία».

Προτεινόμενα για εσάς