«Τρίβει» τα χέρια του για τον Ντεμπελέ ο Τσάβι

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 12:41
UPD:12:57
USA TODAY Sports/Kevin Jairaj
A- A A+

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, βλέπει να δικαιώνεται η επιμονή του να κρατήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ στη Βαρκελόνη.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο πρωταγωνιστής με δύο γκολ στη ισοπαλία (2-2) της «Μπάρτσα» με τη Γιουβέντους, στο Cotton Bowl του Ντάλας.

Ο Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με ατομική προσπάθεια, ντριμπλάροντας τους Χουάν Κουαδράδο και Άλεξ Σάντρο και νικώντας με δυνατό σουτ τον Βόιτσεχ Στσέσνι, για να ισοφαρίσει ο Μόις Κεν στο 39ο λεπτό.

Ο Γάλλος ξανάδωσε προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα σκοράροντας ξανά ένα λεπτό αργότερα, ενώ ο Κεν και πάλι ισοφάρισε για τη Γιουβέντους στο δεύτερο ημίχρονο.

«Έχει δείξει για το τι είναι ικανός. Είναι διαφορετικός, ξεχωριστός. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες αυτού του τύπου», σχολίασε ο Τσάβι για τον Ντεμπελέ.

«Μας δίνει πολλά με τον τρόπο που παίζουμε. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και ο Ντεμπελέ το κάνει. Συμμετέχει και το δείχνει. Δεν ξέρω τον Ντεμπελέ πριν από τον Νοέμβριο, δεν τον ξέρω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις