Μαριάννα Κάλμπαρη: Η ιστορική μνήμη είναι πηγή απαραίτητης γνώσης αλλά και έμπνευσης

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 18:54
A- A A+

 

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν μιλάει στο clickatlife με αφορμή τις παραστάσεις που παρουσιάζονται δωρεάν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Η παράσταση «ΜΑΡΙΚΑ ΝΙΝΟΥ-Σαν άστρο», την οποία σκηνοθετείτε, άνοιξε τον κύκλο των δωρεάν παραστάσεων του θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και την Εθνική Λυρική Σκηνή. Ποια τα συναισθήματά σας για αυτή τη δράση;

Χαίρομαι πολύ που ειδικά φέτος, μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε δωρεάν αυτές τις παραστάσεις στους φίλους και τις φίλες του Θεάτρου Τέχνης. Και φυσικά  ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και την Εθνική Λυρική Σκηνή που μας έδωσαν την πολύτιμη για όλους μας αυτή δυνατότητα.

Επόμενη στάση- μετά το αρχαίο θέατρο Δωδώνης- είναι η παράσταση «Οι παστρικές» που παρουσιάζεται στο θέατρο Κολωνού στις 27 Ιουλίου. Κι έπειτα οι «Εκκλησιάζουσες-η Λαϊκή Οπερέττα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή στις 1 Αυγούστου. Μιλήστε μας για αυτές τις παραστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς