Το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της οικογένειας Brown Hotels ήρθε στην Ερέτρια

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 10:49
UPD:10:51
A- A A+

 

Η αλυσίδα Brown Hotels μας συστήνει το νέο ξενοδοχείο Brown Beach Eretria, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και διασκέδασης σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Η αλυσίδα Βrown Hotels, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα του Brown Beach Eretria, το οποίο και αποτελεί το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της.

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία ακριβώς δίπλα από το κύμα, με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία. Το Brown Beach Eretria με τα 175 δωμάτια αποτελεί μια όαση απόλαυσης και ξεκούρασης συνθέτοντας την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση μακριά από το άγχος και το στρες της πόλης. Τα δωμάτια προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον κήπο και τη θάλασσα, υπενθυμίζοντας ανά πάσα στιγμή στον επισκέπτη τη μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου ενώ εξωτερικά η  παραλία σε συνδυασμό με την πλούσια τοπική βλάστηση και τους υπαίθριους χώρους δημιουργούν ένα ιδιαίτερο οικοσύστημα χαλάρωσης, ιδανικό για εξερεύνηση.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή