Οι Duran Duran στην τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 17:15
UPD:17:59
A- A A+

Για την τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Μπέρμιγχαμ το ποπ συγκρότημα της δεκαετίας του ’80 οι Duran Duran θα εμφανιστούν στο ανακαινισμένο στάδιο Alexander Stadium χωρητικότητας 30.000 θέσεων, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Στην ίδια εκδήλωση θα συμμετέχει ο μουσικός και ιδρυτικό στέλεχος των Black Sabbath, Τόνι Αϊόμι καθώς και η Συμφωνική Ορχήστρα του Μπέρμιγχαμ. Ο τραγουδιστής Σάιμον Λε Μπόν δήλωσε ότι είναι «τιμή» που θα συμμετέχουν στη συναυλία. «Οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες του Μπέρμιγχαμ 2022 είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη σπουδαία πόλη του Μπέρμιγχαμ» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Και εμείς ως Duran Duran έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε για την πόλη μας».

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Μπέρμιγχαμ το 1978 και ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80. Σήμερα συνεχίζουν να περιοδεύουν και να ηχογραφούν, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ BST στο Hyde Park του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC. Οι «22 Κοινοπολιτειακοί Αγώνες» θα πραγματοποιηθούν στο Μπέρμιγχαμ από 28 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου 2022.

Προτεινόμενα για εσάς