Ισοπεδωτικός Άρης, 5-1 την Γκόμελ

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 23:17
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο Άρης εξασφάλισε, ουσιαστικά, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League μετά το ευρύτατο 5-1 επί της Γκόμελ.

Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος θα έχει μάλιστα και τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (27/7, 21:00), με γηπεδούχο την ομάδα από την Λευκορωσία.

Λόγω των κυρώσεων της UEFA, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι ομάδες αυτής της χώρας είναι υποχρεωμένες να δίνουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους σε ουδέτερο έδαφος και χωρίς θεατές.

Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν μάλιστα πρώτοι γκολ, στο 11ο λεπτό από κεφαλιά του Άφι και κόντρα στον Φαμπιάνο, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί. 

Στο 16΄ ο Γκρέι ισοφάρισε με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πάλμα και αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή. 

Στο 28΄ έγινε το 2-1 με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε και στο 31΄ ο Καμάτσο «έγραψε» το 3-1, σε μια εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε 15 λεπτά.

Στο 61ο λεπτό ο κορυφαίος του αγώνα, Πάλμα, σημείωσε επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 4-1, ενώ στο 78΄ έδωσε την ασίστ στον Γκρέι για το τελικό 5-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις