Οι νόμοι του Γκαλτιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 14:19
UPD:14:28
REUTERS/ERIC GAILLARD
A- A A+

Νέα εποχή, νέοι κανόνες στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν: ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι αποφασισμένος να επιβάλλει πειθαρχία στις τάξεις των Παριζιάνων και όπως αναφέρει το «RMC Sport», έθεσε αυστηρά όρια προς τους σούπερ σταρ της ομάδας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος τεχνικός απαγόρευσε τη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των γευμάτων, σε μια κίνηση με στόχο να ενθαρρύνει τις διαπροσωπικές συζητήσεις των παικτών στα διαλείμματα από τις προπονήσεις.

Παράλληλα, μηδενική θα είναι η ανοχή σε όποιον αργεί στις προπονήσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο από τις 08:30 ως τις 08:45 αυστηρά και αν κάποιος εμφανιστεί πέραν του χρονικού ορίου, δεν θα του επιτρέπεται καν η είσοδος για να προπονηθεί ατομικά.

Οι κανόνες φαίνεται πως έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις ως τώρα στη διοίκηση του κλαμπ, με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να έχει δηλώσει προ εβδομάδων στην «Parisien» πως «δεν θέλουμε πια να τραβάμε πάνω μας τα φλας, τελείωσε η εποχή της ‘’αστερόσκονης’’».

Μένει να φανεί αν η πλειάδα των «αστέρων» της πρωταθλήτριας Γαλλίας θα συμμορφωθεί στους νέους κανόνες σε βάθος χρόνου κι αν φυσικά τα νέα μέτρα θα έχουν επίδραση και στο χορτάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις