Πλάνιτς και Χέιν στο στόχαστρο της ΑΕΚ για στόπερ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 23:25
UPD:23:37
A- A A+

Επιταχύνει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ, που εξετάζει δύο περιπτώσεις σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου από το εξωτερικό.

Η πρώτη αφορά τον Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, με τη σερβική ιστοσελίδα Zurnal να αναφέρει πως η συμφωνία των δύο συλλόγων έκλεισε στο 1,3 εκατ. ευρώ και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά τους αγώνες της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Το ίδιο δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η πρόταση της Ένωσης στον ποδοσφαιριστή είναι της τάξης των 700.000 ευρώ ετησίως. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, από την πλευρά τους, δεν αρνούνται πως η υπόθεση είναι «ανοιχτή», ούτε όμως παραδέχονται πως υπάρχει και συμφωνία. 

Στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να βρίσκεται επίσης ο 23χρονος στόπερ της Τζουργκάρντεν Ίσακ Χέιν, όπως αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα Expressen.se.

«Δεν έχουμε διάλογο με την ΑΕΚ αλλά υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Ο Ίσακ είχε μια φανταστική εξέλιξη, πολλοί σύλλογοι τον ακολουθούν, αλλά δεν έχουμε διαπραγματεύσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις