Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 17:51
UPD:17:53
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

«Βόμβα» στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς η φημολογία που είχε αναπτυχθεί έντονα από το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί πια παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Μετά από τέσσερα χρόνια στα «πράσινα», ο διεθνής φόργουορντ αποφάσισε να αποχωρήσει και το συναινετικό «διαζύγιο» επικυρώθηκε με μία ανάρτηση της ΚΑΕ η οποία αναφέρει:

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν».

Όπως όλα δείχνουν, επόμενος σταθμός στην καριέρα του διεθνή φόργουορντ θα είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Όλα αυτά, ενώ μερικές ώρες νωρίτερα οι «πράσινοι» είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο.

Ο Γουόλτερς αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν την περασμένη περίοδο στον Ερυθρό Αστέρα. 

Στην περυσινή Ευρωλίγκα ο Γουόλτερς είχε μέσο όρο 10.9 πόντους με 3,6 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια με τη σερβική ομάδα.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Πάρις Λι, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Μάριους Γκριγκόνις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις