Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον Ντεμπελέ ως το 2024

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 13:50
UPD:13:51
REUTERS/Albert Gea
A- A A+

Φινάλε με... χειροκρότημα για την υπόθεση του Ουσμάν Ντεμποελέ, που εν τέλει αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα, για ένα ποσό που ήταν ωστόσο χαμηλότερο από τις προτάσεις που ελήφθησαν από άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Σήμερα, στις 14 Ιουλίου, ο σύλλογος των Μπλαουγκράνα ανακοίνωσε την είδηση ​​μέσω δελτίου Τύπου:

«Η Μπαρτσελόνα και ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου επιθετικού έως τις 30 Ιουνίου 2024. Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, θα υπογράψει το συμβόλαιό του στο Ciutat Esportiva Joan Gamper σύμφωνα με την ακόλουθη ατζέντα: 14:15 μ.μ.: υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία της Ciutat Esportiva (ιδιωτική τελετή). 14:45 μ.μ.: δημόσια υπογραφή στο γήπεδο Tito Vilanova.»

Μια επισημοποίηση που σηματοδοτεί την ελάφρυνση ενός βάρους για την Μπαρτσελόνα. Από πέρυσι, ο καταλανικός σύλλογος προσπαθούσε να επεκτείνει τη συνεργασία με τον 25χρονο εξτρέμ (έληγε φέτος το καλοκαίρι) και ο πρόεδρος Λαπόρτα δεν δίστασε να κατηγορήσει δημόσια τον παίκτη του, ο οποίος είχε επίσης προσβληθεί και σφυριχτεί από το κοινό του Καμπ Νου.

«Το μέλλον του Ντεμπελέ ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές περιπτώσεις. Του προσφέραμε ανανέωση, ο παίκτης είπε ότι δεν ήταν οικονομικό το θέμα, αλλά τελικά ήθελε μεγαλύτερη προσφορά. Δεν ήθελε να δεχτεί καμία από τις προτάσεις που του έγιναν», εξήγησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τελικά όμως ανανεώθηκαν οι επαφές μεταξύ του περιβάλλοντος του Ντεμπελέ και του συλλόγου του. Παρά τη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και την επιθυμία της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν να τον αποκτήσει, εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο που είχε πληρώσει 105 εκατομμύρια ευρώ (συν μπόνους) για να τον φέρει το 2017, από τη Ντόρτμουντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις