ΣΥΡΙΖΑ: Εργασία - φτώχεια- ακρίβεια προς συζήτηση στη Βουλή

Αίτημα για συζύτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008 16:58
UPD:17:00
A- A A+

Αίτημα για τη διενέργεια συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με θέματα: θέσεις εργασίας, στήριξη των εργασιακών σχέσεων, αντιμετώπιση της ακρίβειας, αντιμετώπιση του διευρυνόμενου προβλήματος της φτώχειας, θα καταθέσει αύριο ο Συνασπισμός.

Στόχος του αιτήματος, κατά τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου, «είναι να περάσουμε σε μια συζήτηση και σε λήψη εκτάκτων μέτρων στο επίπεδο της οικογένειας, του σπιτιού, του εργαζόμενου, του νέου ανθρώπου και να μην μείνουμε απλώς σ’ αυτές τις “δωρεές” που ετοιμάζει η κυβέρνηση προς τις τράπεζες».

Ο κ. Αλαβάνος αναφέρθηκε επίσης στη διαγραφή του Πέτρου Τατούλη από τη ΝΔ και τόνισε ότι «πάμε σε μια κατάσταση, όπου έχουμε μια ακόμη πιο αδύναμη κυβέρνηση, γι’ αυτό για μας η ενεργοποίηση της κοινωνίας, η προώθηση και η στήριξη στόχων μιας άλλης πολιτικής, αποκτά πολύ πιο επείγοντα χαρακτήρα.

Αλ. Αλαβάνος: Ακόμα πιο αδύναμη η κυβέρνηση

Αλ. Αλαβάνος: Ακόμα πιο αδύναμη η κυβέρνηση

«Κι αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη διενέργεια εκλογών, ίσως έξω από τις σκέψεις και τους προγραμματισμούς που κάνει η Κυβέρνηση, η οποία δεν τις θέλει», κατέληξε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή