Η Φούλαμ πήρε τον Αντρέας Περέιρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 21:40
www.facebook.com/FulhamFC
A- A A+

Η Φούλαμ υπέγραψε με τετραετές συμβόλαιο τον Βραζιλιάνο μέσο Αντρέας Περέιρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/7) οι νεοπροαχθέντες στην Πρέμιερ Λιγκ «Κότατζερς».

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Φούλαμ πλήρωσε μια αρχική αμοιβή της τάξης των 9 εκατομμυρίων λιρών (10,71 εκατομμυρίων δολαρίων) για τον 26χρονο, ο οποίος είχε ακόμη ένα χρόνο στη συμφωνία του με τη Γιουνάιτεντ.

«Θέλω να βοηθήσω τη Φούλαμ όσο μπορώ για να είμαι εκεί που ανήκει», είπε ο Περέιρα, ο οποίος έχει την επιλογή να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλους 12 μήνες.

«Ο (προπονητής) Μάρκο Σίλβα ήταν πολύ σημαντικός γι΄ αυτό. Μίλησα πολύ μαζί του και ήταν βασικός παράγοντας για να είμαι εδώ», πρόσθεσε.

Ο Περέιρα εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ από την Αϊντχόφεν το 2012, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός στο «Ολντ Τράφορντ», περνώντας μεγάλο μέρος της τελευταίας δεκαετίας ως δανεικός σε Γρανάδα, Βαλένθια, Λάτσιο και πιο πρόσφατα στη Φλαμένγκο.

Την περασμένη περίοδο έκανε 29 εμφανίσεις για τη βραζιλιάνικη ομάδα, σκοράροντας τρεις φορές.

Ο Περέιρα γίνεται ο τελευταίος παίκτης που εγκαταλείπει τη Γιουνάιτεντ μετά τις αποχωρήσεις των Πολ Πογκμπά, Χουάν Μάτα, Νεμάνια Μάτιτς και Τζέσι Λίνγκαρντ, καθώς ο νέος προπονητής, Έρικ τεν Χαγκ, συνεχίζει να ανοικοδομεί την ομάδα.

Η Φούλαμ, η οποία κατάκτησε το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ την περασμένη σεζόν, κάνει πρεμιέρα στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ εντός έδρας με τη Λίβερπουλ, στις 6 Αυγούστου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις