Νέες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 19:13
UPD:19:17
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Νέες αρμοδιότητες για τον Παναγιώτη Κονέ, καθώς μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θέση που ανατέθηκε στον Ράντεκ Κουχάρσκι, ανέλαβε καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή στην ΠΑΕ.

Βίοι αντίθετοι, ο Στάθης Ταβλαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής scouting της πρώτης ομάδας της Ένωσης. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος παλαίμαχος στόπερ θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Λάρισα.

Από το Μάρτιο του 2021 ο Ταβλαρίδης είχε αναλάβει για δεύτερη φορά πόστο στην ΠΑΕ, καθώς στο παρελθόν (2019-2020) ήταν επικεφαλής scouting των Ακαδημιών. 

Εν τω μεταξύ, πολυπληθής θα είναι η αποστολή της ΑΕΚ που «πετάει» αύριο για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε 30 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στο Άλκμααρ, ανάμεσά τους όμως δεν βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος που θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στη χώρα της τουλίπας έως τις 29 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσει και τρεις φιλικούς αγώνες: με τη Γκενκ (16/7), τη Φόλενταμ (22/7) και την Ουτρέχτη (27/7). Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης

Αμυντικοί: Μοχαμαντί, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος.

Μέσοι: Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος

Επιθετικοί: Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις