Χαλκιδική: Σώος ο ένας εκ των δύο αγνοούμενων στο Ποσείδι

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 13:13
UPD:11/07/2022 12:22
thestival.gr/
A- A A+

Σώος εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο αγνοούμενων που αναζητούνται από το Σάββατο το βράδυ στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ο διασωθείς περισυνελέγη από το πλήρωμα παραπλέοντος εμπορικού πλοίου. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού έχει σπεύσει στην περιοχή προκειμένου να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Ο ένας από τους δύο αγνοούμενους, ηλικίας 30 ετών, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή περίπου 14 ν.μ. νότια-νοτιοδυτικά του Ακρωτηρίου Ποσειδίου και περισυνελέγη από το δεξαμενόπλοιο «Nordergoog», σημαίας Γιβραλτάρ.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου αγνοούμενου τουρίστα, ηλικίας 28 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι τρεις φίλοι από τη Βόρεια Μακεδονία επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων ενός μέλους της παρέας.

Οι νεαροί, οι οποίοι είχαν καταναλώσει αλκόολ, αγνόησαν τους κινδύνους από τον δυνατό αέρα που έφτανε τα 6 μποφόρ με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ρεύματα και τα κύματα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο ένας από τους τρεις, 25 ετών, βρέθηκε από σέρφερ, ο οποίος τον κρατούσε μέχρι να φτάσει στο σημείο το Λιμενικό και διασώθηκε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή