Τέλος εποχής για Μανταντά στη Μαρσέιγ, ανακοινώθηκε από τη Ρεμ

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 15:53
A- A A+

Παρελθόν αποτελεί από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ ο Στιβ Μανταντά, που ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του μετά από 5 χρόνια στο «Βελοντρόμ» και ανακοινώθηκε από τη Ρεν.

Ο 37χρονος πορτιέρε είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος και το 2016 με προορισμό την Κρίσταλ Πάλας, για να επιστρέψει έναν χρόνο αργότερα έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Μαρσέιγ εντάχθηκε για πρώτη φορά το 2007 ως δανεικός από την Χάβρη και την επόμενη σεζόν αγοράστηκε για 2,5 εκατομμύρια.

Όλα αυτά τα χρόνια σημείωσε 610 συμμετοχές με τους «Ολύμπιους» και πλέον αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους μεγαλύτερους θρύλος στην ιστορία της ομάδας.

Κατάκτησε ένα πρωτάθλημα, 3 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ Γαλλίας, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής κόσμου με την Γαλλία το 2018.

Ο Μανταντά ανακοινώθηκε επίσημα από τη Ρεμ, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας, που θα τον κρατήσει ενεργό ως τα 39 του χρόνια.

Ο καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης στην Μαρσέιγ και την Εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, δημοσίευσε μια ανάρτηση για το τέλος του Μανταντά από την Μασσαλία:

«Σήμερα γυρίζει μια σελίδα. Ένας θρύλος της Ολιμπίκ Μαρσέιγ φεύγει. Συγχαρητήρια για όλα όσα κατάφερες αδελφέ μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις