Ο Γκάβι συνεχίζει 100% στην Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 15:27
UPD:15:29
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

 

Τα ρεπορτάζ, που ήθελαν τον Γκάβι να τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαίωσε ο Αθλητικός Διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ματέου Αλεμάνι.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες για την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς ο 17χρονος μέσος είχε πάντοτε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή των προτεραιοτήτων του, παρά το ενδιαφέρον από άλλους κορυφαίους συλλόγους σαν την Λίβερπουλ.

«Υπάρχει συμφωνία με τον Γκάβι και τον ατζέντη του. Τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και ο σύλλογος, είμαστε προσηλωμένοι στο να το κάνουμε να συμβεί», δήλωσε ο Ματέου Αλεμάνι, ενώ προσέθεσε πως ο παίκτης θα συνεχίσει 100% στο Καμπ Νου.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των Καταλανών δεν ανέφερε κάποια ημερομηνία, καθώς τα γνωστά προβλήματα της Μπαρτσελόνα με το Financial Fair Play προκαλούν καθυστερήσεις, οι οποίες όμως δεν ανησυχούν την ομάδα.

Η ανανέωση του Γκάβι, που αποτελεί ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα νέα προϊόντα της Masia, ήταν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούσαν το στρατόπεδο της «Μπάρτσα». Τόσο ο Τσάβι, όσο και η διοίκηση πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του νεαρού μέσου, που έχει φορέσει ήδη 10 φορές την φανέλα με το εθνόσημο της Ισπανίας, χωρίς ακόμη να κλείσει τα 18. Με την Μπαρτσελόνα μετρά ήδη 46 εμφανίσεις, με 2 γκολ και 6 ασίστ, ενώ το μέλλον προβλέπεται πραγματικά λαμπρό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις