Μεταγραφική απραξία και μειωμένος μισθός διώχνουν τον CR7 από τη Μάντσεστερ Γ.

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 16:37
UPD:16:38
REUTERS/SCOTT HEPPELL
A- A A+

Η αδράνεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό παζάρι και ο μειωμένος μισθός είναι από τους βασικούς λόγους που απωθούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο Πορτογάλος άσος αναζητά έναν σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του και μέχρι τώρα έχει γίνει λόγος για Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, μέχρι μια πληροφορία που τον ήθελε κοντά στη Ρόμα.

Ο Ρονάλντο πάντως σκοπεύει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η μέγιστη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι μεταξύ των θεμάτων του πιθανού αποχαιρετισμού του στη Γιουνάιτεντ.

Χωρίς την πρόκριση - γράφει η Manchester Evening News - πυροδοτήθηκε αυτόματη μείωση 25% στους μισθούς των παικτών, γεγονός που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα δεχόταν πρόθυμα.

Στις αρχές της περασμένης σεζόν, ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 480.000 λιρών καθαρά την εβδομάδα -περίπου 25 εκατομμύρια λίρες καθαρά το χρόνο-, ποσό που με αυτή την προϋπόθεση θα πρέπει να μειωθεί στις 360.000 λίρες την εβδομάδα, ίσο με 18,7 εκατομμύρια λίρες καθαρά ανά σεζόν.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακόμη βεβαιότητα ότι ο παίκτης θα αποχαιρετήσει τους «Κόκκινους Διαβόλους», τόσο που πηγές από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ επανέλαβαν το Σαββατοκύριακο ότι ο Ρονάλντο δεν είναι ακόμη προς πώληση.

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την έναρξη της νέας σεζόν, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Η μεταγραφική περίοδος, πάντως, είναι μεγάλη, οπότε πιθανότατα προσεχώς αναμένονται εξελίξεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις