ΠΑΣΟΚ: Φαρσοκωμωδία μεταξύ κυβέρνησης - ΔΕΗ

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008 16:31
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ, με αφορμή τις τελευταίες εισηγήσεις για αυξήσεις στα τιμολόγια εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «το μονόπρακτο έχει τίτλο "καλή κυβέρνηση - κακός διοικητής" και παίζεται εναλλάξ από τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τους "ανησυχούντες" βουλευτές της ΝΔ και τη διοίκηση της ΔΕΗ». «Στην ουσία πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία που αφαιρεί και τα τελευταία ίχνη σοβαρότητας από την κυβέρνηση της ΝΔ και αφήνει κυριολεκτικά ακέφαλη τη ΔΕΗ σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για τα οικονομικά και χρηματιστηριακά μεγέθη της επιχείρησης, που έχουν φτάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρότεινε την απόσυρση τόσο της αύξησης του περασμένου Ιουλίου κατά 7% όσο και της επικείμενης αύξησης του Ιανουαρίου κατά 5,6% (-12,6%), με δεδομένη τη μεγάλη αποκλιμάκωση των τιμών των καυσίμων, με στόχο την άμεση ανακούφιση των νοικοκυριών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή