Νέο «όχι» της Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 13:57
UPD:14:00
Action Images via Reuters/PAUL CHILDS
A- A A+

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραμένει αμετακίνητος στην Μπάγερν, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού ο βαυαρικός σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει το παραμικρό δώρο.

Νέα απόδειξη οι πληροφορίες που μετέδωσε η Bild: οι ιθύνοντες του συλλόγου απάντησαν αρνητικά στην τελευταία πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον 33χρονο Πολωνό επιθετικό, παρότι η προσφορά αυξήθηκε στα 40 εκατ. ευρώ + 5 εκατ. υπό μορφή μπόνους.

Ο καταλανικός σύλλογος σκέφτηκε ότι είχε κάνει το πιο δύσκολο κομμάτι συμφωνώντας να ρίξει μερικά επιπλέον εκατομμύρια, προσφορά που υποτίθεται ότι ήταν η τελευταία προσπάθεια, σύμφωνα με τα γραφόμενα του ισπανικού Τύπου. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για την Μπάγερν, που παραμένει εδραιωμένη στις θέσεις της.

Πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση; Οι ηγέτες των Βαυαρών είναι έτοιμοι να περιμένουν μέχρι το τέλος, για να φτάσουν το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, ένα υψηλό τίμημα για έναν παίκτη στο τέλος του συμβολαίου σε ένα χρόνο.

Η «Μπάρτσα», που έχει εστιάσει όλη την ενέργεια σε αυτό το πρότζεκτ και παρεμποδίζεται από τα κακά οικονομικά της, θα τα παρατήσει; Η συνέχεια προσεχώς...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις