Η Qatar Airways νέος χορηγός της φανέλας της Παρί Σεν Ζερμέν

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 14:27
UPD:14:32
REUTERS/FAISAL AL NASSER
A- A A+

Η Qatar Airways, premium συνεργάτης της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2020, γίνεται ο νέος επίσημος χορηγός της φανέλας του παριζιάνικου συλλόγου, ξεκινώντας από τη σεζόν 2022-23.

Ο σύλλογος και η αεροπορική εταιρεία υπέγραψαν πολυετή συμφωνία, η οποία προβλέπει ότι το λογότυπο της Qatar Airways θα υπάρχει στις φανέλες των ομάδων Ανδρών, Γυναικών και Νέων.

Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί μια νέα φάση στη σχέση του συλλόγου από τη γαλλική πρωτεύουσα και της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο, αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο χορηγιών της Qatar Airways, θα συνδέσει και θα δεσμεύσει την επωνυμία της με τους εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδούς της σε όλο τον κόσμο, ενώ θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για να επιβραβεύσει τα μέλη της στο Privilege Club, το οποίο θα γίνει το επίσημο πρόγραμμα συχνών επιβατών της Παρί.

Επιπλέον, η Qatar Airways Holidays θα προσφέρει επίσημα ταξιδιωτικά πακέτα για τους οπαδούς της ομάδας, φέρνοντας ποδοσφαιρόφιλους απ΄ όλο τον κόσμο στο Παρίσι για να απολαύσουν την πόλη και να δουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Εν τω μεταξύ, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad (HIA) της Ντόχα, που ψηφίστηκε αεροδρόμιο της χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη φορά και το Κατάρ Duty Free (QDF) θα είναι το επίσημο αεροδρόμιο και το επίσημο κατάστημα αφορολόγητων της Παρί Σεν Ζερμέν, αντίστοιχα.

Η QDF θα επεκτείνει επίσης το επίσημο κατάστημα φιλάθλων του συλλόγου στο αεροδρόμιο για να δώσει στους οπαδούς την ευκαιρία να εξασφαλίσουν ένα ευρύτερο φάσμα επίσημων εμπορευμάτων του συλλόγου.

Η ορατότητα της αεροπορικής εταιρείας θα βελτιωθεί επίσης στο στάδιο «Παρκ ντε Πρενς» με πρόσθετη οθόνη LED και βελτιωμένες εμπειρίες φιλοξενίας VIP.

«Η ανακοίνωση ενός νέου συνεργάτη για τη φανέλα είναι ορόσημο για τον σύλλογο», δήλωσε ο Μαρκ Άρμστρονγκ, Chief Partnerships Officer της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε την Qatar Airways να εντείνει τη δέσμευσή της προς την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Qatar Airways είναι μια φιλόδοξη αεροπορική εταιρεία, μια από τις πιο αναγνωρισμένες στον κόσμο και, με την παρουσία της στη φανέλα της Παρί, θα αυξήσει την παγκόσμια προβολή και την ενσωμάτωσή της στο ποδόσφαιρο μόλις λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και όχι μόνο».

Ο Τιερί Αντινόρι, Chief Commercial Officer της Qatar Airways, υπογράμμισε: «Έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή στη συνεργασία μας με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο δεσμός μας με τον σύλλογο γίνεται όλο και πιο ισχυρός και η νέα σεζόν θα δει την Qatar Airways στο μπροστινό μέρος των στολών του συλλόγου, μια από τις πιο αναγνωρισμένες φανέλες στο ποδόσφαιρο. Όπως και η Qatar Airways, ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και ανυπομονούμε να είμαστε μέρος της επιτυχίας του τα επόμενα χρόνια».

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η νέα συμφωνία κυμαίνεται μεταξύ 60 και 70 εκατομμυρίων, δηλαδή είναι σε ανάλογο με το αντίστοιχο προηγούμενο συμβόλαιο του συλλόγου με την Accor.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις