Έμεινε στους Νετς ο Ίρβινγκ

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 13:10
UPD:13:11
EPA/JASON SZENES
A- A A+

Ο πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, ανακοίνωσε ότι θα μείνει για άλλη μια σεζόν στην ομάδα του ΝΒΑ.

Ο παίκτης είχε δύο ημέρες για να ενεργοποιήσει την οψιόν, η οποία του χορηγεί συμβόλαιο 37 εκατομμυρίων δολαρίων (35 εκατομμύρια ευρώ) για τέταρτο χρόνο στις τάξεις των Νετς.

«Οι κανονικοί άνθρωποι προχωρούν τον κόσμο μπροστά, αλλά αυτοί που τολμούν να είναι διαφορετικοί μας καθοδηγούν στο αύριο. Αποφάσισα να ασκήσω την οψιόν. Τα λέμε το φθινόπωρο», δήλωσε ο Ίρβινγκ στο The Athletic.

Φτάνοντας το 2019 από τους Σέλτικς, ο 30χρονος σταρ δεν κατάφερε ποτέ να λάμψει με τους Νετς. Ο Αμερικανός, που έχει κατά μέσο όρο 27,1 πόντους και 6 ασίστ σε κάθε παιχνίδι για τρεις σεζόν, έχει παίξει μόνο 103 αγώνες με το Μπρούκλιν, λόγω διαφόρων τραυματισμών και της άρνησής του να εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο που ίσχυε στη Νέα Υόρκη μέχρι τον περασμένο Μάρτιο απαγόρευε σε μη εμβολιασμένους την είσοδο στο γήπεδο.

Προκριθέντες στα play-offs αυτή τη σεζόν, οι Νετς «διαλύθηκαν» από τους Μπόστον Σέλτικς με 4-0 στον πρώτο γύρο.

Η απόφαση του Ίρβινγκ μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του άλλου σταρ της ομάδας, του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ήθελε να περιμένει τον συμπαίκτη του πριν αποφασίσει αν θα μείνει στο Μπρούκλιν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις