Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση stent -Χαίρει άκρας υγείας

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 23:32
UPD:23:48
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αισθάνθηκε το πρωί μια μικρή αδιαθεσία και εισήχθη στο Metropolitan. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε η άμεση ανάγκη επέμβασης.Υπεβλήθη σε επέμβαση stent και συνεχίζει τη νοσηλεία του για προληπτικούς λόγους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:«Ο κ. Μελισσανίδης έκανε προγραμματισμένες εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε πως έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση stent (μπαλονάκι). Η επέμβαση έγινε άμεσα, ήδη νιώθει πολύ καλύτερα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.»

 

Μηνύματα με ευχές από τον οργανισμό της ΑΕΚ  

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη και κατέκλυσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με μηνύματα για «περαστικά» και «ταχεία ανάρρωση».

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται στον ηγέτη μας Δημήτρη Μελισσανίδη, γρήγορα υγιής και δυνατός, να συνεχίσει να μάχεται για τα ιδανικά του συλλόγου μας. Περαστικά, πρόεδρε!», ανέφεραν οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

«Περαστικά, Πρόεδρε! Γρήγορα ξανά στις επάλξεις», ευχήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η μπασκετική ΑΕΚ.

Ο σύνδεσμος φίλων του συλλόγου «Πειρατές του Ονείρου» ανέφερε:

«Πρόεδρε, σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι γερός και ατσάλινος. Εσύ σαν πρωτομαχητής ξέρεις και να πολεμάς και να νικάς! Σύντομα και πάλι στις επάλξεις - μάς περιμένουν μεγάλες χαρές! Με αληθινή φιλία και εκτίμηση»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις