ΠΑΣΟΚ: Το ΥΠΕΧΩΔΕ συνεχίζει να συγκαλύπτει την αποτυχία του

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 16:03
UPD:16:04
A- A A+

Για απαράδεκτη τακτική του ΥΠΕΧΩΔΕ να χρησιμοποιεί διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες ως εξιλαστήρια θύματα της δικής του πολιτικής αποτυχίας, έκανε λόγο ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργείου για την απόφαση της Επιτροπής του ΟΗΕ σχετικά με τη συμμετοχή της χώρας μας στους ευέλικτους μηχανισμούς του Πρωτοκόλλου του Κιότο http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/14/1591608.htm .

Το ΥΠΕΧΩΔΕ «εξακολουθεί να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να παραπλανά την κοινή γνώμη, συγκαλύπτοντας την αποτυχία του, που οδήγησε στην αποβολή της χώρας μας από τους ευέλικτους μηχανισμούς του Κιότο, μέσα από τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής του ΟΗΕ που επαναφέρει τελικά τη χώρα μας σ’ αυτούς», τόνισε ο κ. Κουβέλης και κατέληξε:

«Δυστυχώς, τα λάθη και οι αποτυχίες δεν καλύπτονται πάντοτε με συκοφαντίες και επικοινωνιακά τρυκ. Η κυβέρνηση απέτυχε και σήμερα θριαμβολογεί για την εκ των υστέρων επανόρθωση». «Το ΠΑΣΟΚ -συμπλήρωσε- χαίρεται για την αποκατάσταση της χώρας και του διασυρμού που είχε υποστεί διεθνώς και ελπίζει ότι το υπουργείο θα διδαχθεί πολλά μέσα από τις αποτυχίες του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή