Οι Θεμπάγιος και Ασένσιο θέλουν να φύγουν από την Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 17:37
EPA/BALLESTEROS
A- A A+

Τις προθέσεις τους  να αποχωρήσουν από την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχουν ξεκαθαρίσει οι Ντάνι Θεμπάγιος και Μάρκο Ασένσιο, σύμφωνα με την «Marca».

Οι δύο Ισπανοί γνωρίζουν πως τη νέα σεζόν ο χρόνος τους στον αγωνιστικό χώρο αναμένεται να είναι περιορισμένος και αναζητούν την έξοδο από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» σέβονται την απόφαση των ποδοσφαιριστών και θα εξετάσουν τις προτάσεις που ενδέχεται να καταφθάσουν.

Ο Ντάνι Θεμπάγιος, που θέλει πολύ να κληθεί από τον Λουίς Ενρίκε στο προσεχές Μουντιάλ, γνωρίζει ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και πιστεύει πως η αποχώρηση από την πρωταθλήτρια Ευρώπης θα τον ευνοήσει. 

Άσχημα νέα για τον 25χρονο είναι και αυτά της άφιξης του Τσουαμενί, που θα υπολογίζεται πάνω από αυτόν και θα περιορίζει ακόμα περισσότερο το χρόνο του.

Ο Μάρκο Ασένσιο δεν είναι ευχαριστημένος από την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν έχει πραγματοποιήσει προσφορά ανανέωσης του συμβολαίου του, παρότι αυτό λήγει σε 12 μήνες από τώρα. 

Η έλλειψη αγωνιστικού χρόνου είναι ένας ακόμη παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο και ίσως οδηγήσει στην έξοδο τον 26χρονο από τη Μαγιόρκα, που βρίσκεται τα τελευταία 7 χρόνια στην Μαδρίτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις