Δείτε την τέλεια καταιγίδα με το ουράνιο τόξο να ξεπροβάλει μέσα από κεραυνούς (βίντεο)

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 10:03
UPD:10:26
William Justo/Storyful
A- A A+

Η κοινότητα των «κυνηγών καταιγίδων», των ανθρώπων που ακολουθούν κατά πόδας καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα καταγράφοντας τα με τις κάμερες τους προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους ειδικούς αφού η καταγραφή τέτοιων φαινομένων την στιγμή που εκδηλώνονται αποκαλύπτει διάφορα νέα στοιχεία για αυτά. Επίσης οι εικόνες που καταγράφουν οι κυνηγοί των καταιγίδων είναι πάντοτε άκρως εντυπωσιακές και στην εποχή των social media γίνονται viral.

Ο κυνηγός καταιγίδων Γουίλιαμ Τζαστό παρακολουθούσε μια πολύ σιχυρή καταιγίδα με έντονους κεραυνούς και αστραπές στην περιοχή Χόλιστερ στην Καλιφόρνια όταν ξαφνικά μέσα από τους κεραυνούς άρχισε να ξεπροβάλει ένα ουράνιο τόξο το οποίο προφανώς βιάστηκε να εμφανισθεί αφού όπως γνωρίζουμε τα ουράνια τόξα εμφανίζονται μετά την καταιγίδα. Ο Τζαστό έσπευσε να καταγράψει το σπάνιο φαινόμενο με το κινητό του τηλέφωνο και το έδωσε στην δημοσιότητα.

STORYFUL NEWS & WEATHER

«Είχα δει φωτογραφίες του ουράνιου τόξου να βγαίνει μέσα από κεραυνούς και πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή που θα ήμουν παρών σε αυτό το σκηνικό» δηλώνει ο Τζαστό.

Προτεινόμενα για εσάς