H Παρί είχε 700 εκατομμύρια ευρώ έσοδα από τον Μέσι

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 18:55
UPD:18:56
A- A A+

Το καλοκαίρι του 2021 η Παρί προχώρησε στη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου μπορεί να μην έκανε και την καλύτερη δυνατή χρονιά στο Παρίσι αλλά σε καθαρά οικονομικό επίπεδο έγραψε ιστορία! Η παρουσία του Μέσι στον σύλλογο, έφερε το αστρονομικό ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του κλαμπ.

«Είχαμε υπολογίσει να υπογράφουμε deal που θα κυμαίνονταν από τα 3 μέχρι τα 5 εκατομμύρια και τελικά φτάσαμε στην κλίμακα των 5 έως 8 εκατομμυρίων» ανέφερε ο υπεύθυνος των συμφωνιών με τους σπόνσορες, Μαρκ Άρμστρονγκ για την κατά 13% αύξηση των εσόδων από αυτά τα συμβόλαια.

Από κει και πέρα, το κρυπτονόμισμα της Παρί πήρε αμέσως τα πάνω του και από αυτό το κομμάτι 300 εκατομμύρια ευρώ εισέρευσαν στην ομάδα.

Όσον αφορά τις φανέλες; Η εμφάνιση με το 30 και το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ... ξεπούλησε! 41 εκατομμύρια ευρώ ήταν τα έσοδα από τις πωλήσεις των εμφανίσεων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι οι λογαριασμοί της Παρί είχαν τεράστια άνοδο επισκεψιμότητας. ''Γίναμε το πρώτο κλαμπ με 20 εκατομμύρια followers στο TikTok ή αλλιώς το πιο σπουδαίο brand από την Γαλλία στο Instagram'' ανέφερε ο Άρμστρονγκ στην Marca. Στο Instagram, η Παρί ανέβηκε από τους 38,5 εκατ.ακόλουθους στους 60,9 εκατομμύρια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις