Ζαγορίτης: «Όταν έρθει η ώρα, η ΝΔ και ο Καραμανλής θα είναι μπροστά»

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2008 16:44
UPD:17:30
A- A A+

«Η πολιτική είναι Μαραθώνιος. Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και εκείνο που έχει σημασία είναι πως όταν έρθει η ώρα, η Ν.Δ. και ο Καραμανλής θα είναι μπροστά», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, απαντώντας σε ερώτηση για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά από το κυβερνών κόμμα.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις τελευταίες αποκαλύψεις για τη δικηγόρο κ. Σωτηροπούλου -μάρτυρα στην Εξεταστική για την υπόθεση Βατοπεδίου- και το σύζυγό της, ο κ. Ζαγορίτης παρατήρησε:

«Από τη μια μέρα στην άλλη κορυφαίες, δήθεν, μαρτυρίες ανατρέπονται με αποκαλύψεις που παραπέμπουν σε ένα σκοτεινό και βρώμικο παρασκήνιο. Παρασκήνιο συναλλαγών, εκβιασμών και απίστευτου θράσους. Το βέβαιο είναι πως η αλήθεια θα επικρατήσει. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό».

«Για όσους και όπως ανακατεύτηκαν με τον Εφραίμ και την παρέα του, ισχύει η λαϊκή παροιμία, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή