3 σειρές για να δούμε όσο περιμένουμε το δεύτερο μέρος του «Stranger Things»

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 09:40
A- A A+

 

Αναμφισβήτητα τηλεοπτικά ο Ιούνιος ήταν ο μήνας του «Stranger Things», με ένα νέο κύκλο, πιο σκοτεινό και με περισσότερο ενδιαφέρον- και ας πλατείασε και ας υπέκυψε σε κάποιες σεναριακές αμαρτίες. Τουλάχιστον επανεφηύρε τον εαυτό του.

Όσο περιμένουμε το δεύτερο μέρος, το οποίο έρχεται την 1η Ιουλίου και, σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, «το Χόκινς θα πέσει» οι εθισμένοι στις καλές σειρές δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Και λίγο έμεινε και καλές σειρές έχουμε να προτείνουμε:

«The Boys»- 3ος Κύκλος

Δεν είναι σύνηθες μια σειρά να γίνεται όλο και καλύτερη, αλλά εδώ έχουμε ακριβώς αυτή την περίπτωση. Οι δημιουργοί και το καστ ξεπερνούν συνεχώς τον εαυτό τους μεταφέροντας στην μικρή μας οθόνη ένα σύμπαν όπου οι σούπερ ήρωες μόνο σούπερ δεν είναι. Ούτε καλοί, ούτε συνετοί, ούτε καν κουλ. Το αντίθετο και κάφροι, και ανίκανοι, και η αφέλεια ή η έπαρσή τους βάζει σε κίνδυνο πολλούς άλλους ανθρώπους.

Α, και δεν σας είπα. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί γενικότερα. Η ομάδα αυτών που προσπαθούν να περιορίσουν τους ανεξέλεγκτους σούπερ ήρωες είναι εξίσου κάφροι που κάνουν ηθικά αμφιλεγόμενες κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς