Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλείνουν δρόμοι, αλλάζουν τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλλεϋ
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 09:29
UPD:13:30
REUTERS/YIORGOS KARAHALIS

A- A A+

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 35η επέτειο του Πολυτεχνείου με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα κλείσουν στις 2 μ.μ. και η πορεία θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Κλειστοί θα είναι οι δρόμοι κατά τη διαδρομή της πορεία ενώ αλλαγές θα γίνουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλλεϋ.

Εως τα ξημερώματα της Τρίτης απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο ενώ θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία σε Στουρνάρη, Πατησίων, Τοσίτσα, Πολυτεχνείου, Μπουμπουλίνας, Τζορτζ, Μπόταση, Κάνιγγος, Σολωμού, Καποδιστρίου, Πλατεία Εξαρχείων, Χαλκοκονδύλη, Αβέρωφ, Βερανζέρου και Σπύρου Τρικούπη.

Σήμερα από τις 2 μ.μ. έως και το τέλος της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων σε τμήματα των οδών: Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Ακαδημίας, Βασιλέως Γεωργίου Α', Αθηνάς, πλατεία Συντάγματος, πλατεία Ομονοίας, Αιόλου, Γέλωνος, Π. Κόκκαλη, Μακεδόνων, Δορυλαίου, Βασιλίσσης Αμαλίας, Πειραιώς, Ερμού, Τσόχα, Βασιλέως Αλεξάνδρου, Αρδήττου, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Καρέα, Μεσογείων, Παπαδιαμαντοπούλου, Ξενίας, Λούρου, Λαμψάκου, Ποντοηράκλειας, Πυρρή, Βεντήρη, Χατζηγιάννη Μέξη, Ηριδανού, Δ. Αιγινήτου, Σεμιτέλου, Κερασούντος, Καρτάλη, Κηφισίας και Μιχαλακοπούλου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη η πορεία θα ξεκινήσει από το Πολυτεχνείο και θα καταλήξει στον ίδιο χώρο αφού περάσει από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σημειώνεται ότι έχει δοθεί εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για επέμβαση της αστυνομίας σε περίπτωση τέλεσης αυτόφωρων κακουργηματικών πράξεων.

Από τις 2 μ.μ. θα απαγορευθεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξής οδούς της συμπρωτεύουσας: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, 3ης Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή