Γ. Οικονόμου κατά Αλ. Τσίπρα: «Από την πολιτική τοξικότητα στον βούρκο»

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 12:06
UPD:12:11
INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για «τραμπισμό αλά γκρέκα» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας αναρτήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Από την πολιτική τοξικότητα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πίστα: το βούρκο. Όπως φαίνεται, στο βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυούμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον "τραμπισμό αλά γκρέκα" ούτε να πλήξει τη Δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την Πατρίδα μας» δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Σε αναρτήσεις του στο πλαίσιο της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κατά την οποία έθεσε το δίλημμα των εκλογών «πολιτική Αλλαγή και ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος», ο κ. Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η αγία οικογένεια συμφερόντων που μας κυβερνά, ζει το μύθο της τελειότητάς της».

«Τέλειοι με την πρωτιά σε νεκρούς στην πανδημία. Τέλειοι με την πρωτιά στην ακρίβεια και το χάσμα ανάμεσα στις αμοιβές και τις ανάγκες των πολλών. Τέλειοι με την πρωτιά στις τιμές των καυσίμων και του ρεύματος. Τέλειοι στη δημοκρατία, την ελευθεροτυπία, τον νόμο και την τάξη, έτσι που να έχει γίνει η Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγή σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τόση τελειότητα μόνο αυταρχικά καθεστώτα παράγουν στην προπαγάνδα τους» σημείωσε, προσθέτοντας πως «ήρθε ο καιρός να βάλει η ελληνική κοινωνία τελεία σε αυτή την εφιαλτική τελειότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή