Υπόθεση Πάτρας: Πάνω από 9 ώρες η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 08:25
UPD:08:26
Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
A- A A+

Για πάνω από εννέα ώρες κατέθετε, χθες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, στις αστυνομικές αρχές για το θάνατο των παιδιών στην Πάτρα.

Κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από κόσμο που βρισκόταν στο σημείο. Μετά την κατάθεση, έφυγε από το κτήριο λίγο μετά τις 22:30 από την πίσω πόρτα του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με επίκεντρο το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα του θανάτου της Ιριδας, αφού -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- η Δήμητρα Πισπιρίγκου που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, ήταν η πρώτη που είδε νεκρό το βρέφος στην κούνια του.

Τη Δευτέρα, κατέθεσε επίσης στο Ανθρωποκτονιών η μητέρα της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου.

 Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Nίκου Καρακούκη - Νίκου Καλόγρηα απέδωσε τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας σε εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών πρόκειται να λάβει συμπληρωματικές καταθέσεις και αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να διαβιβάσει τη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή