Τα χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του Λιούις Χάμιλτον

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 12:04
UPD:12:09
USA TODAY Sports/David Kirouac
A- A A+

Μετά από τρεις μήνες ο Λιούις Χάμιλτον επέστρεψε στο βάθρο, τερματίζοντας τρίτος στο GrandPrix του Καναδά. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορεί στη φετινή σεζόν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς το μονοθέσιο της Mercedes είναι αρκετά πίσω σε σχέση με εκείνα της RedBull Honda και της Ferrari. 

Ο Βρετανός πιλότος, πάντως, έδειξε να απολαμβάνει την επιστροφή στη πρώτη τριάδα ενός αγώνα και μετά το τέλος της κούρσας, μίλησε για την ικανοποίησή του.

«Η τρίτη θέση είναι φανταστική. Δίνουμε τέτοια μάχη με το μονοθέσιο φέτος και ως ομάδα συνεχίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τα παρατάμε. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Η ομάδα μου με εμπνέει. Ευχαριστώ όλους εδώ στην πίστα και πίσω στο εργοστάσιο. Οι άλλες ομάδες είναι λίγο πιο γρήγορες από εμάς προς το παρόν, αλλά τους πλησιάζουμε» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να πιέζουμε. Κάποια στιγμή θα μαχόμαστε μαζί τους. Ο ρυθμός μας ήταν καλός, ειδικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Κάναμε πολλή δουλειά στον προσομοιωτή και παράλληλα στην πίστα για να βρούμε το σωστό στήσιμο. Είμαι εκστασιασμένος. Δεν το περίμενα, είναι το δεύτερο βάθρο μου φέτος, στην πίστα που πήρα την πρώτη μου νίκη. Αγαπώ το Μόντρεαλ και ευχαριστώ όλους τους Καναδούς».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις