Ο Μπεχαράνο κράτησε τη Λαμία στη Super League

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 22:13
UPD:22:15
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Η νίκη στη Βέροια (2-1), στο πρώτο παιχνίδι, αποδείχθηκε καθοριστική για τη Λαμία, καθώς αν και απόψε (18/6) παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της στην ομάδα της Ημαθίας, στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής, θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη Super League, ενώ η Βέροια θα μείνει στη Super League 2.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 27΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γαβριηλίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Γιακουμάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Σαράνοβ.

Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν από προσπάθεια του Γαβριηλίδη και γύρισμα, ο Φοφανά αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Προϊόντος του χρόνου η Λαμία έγινε πιο πιεστική, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό με τον Μπεχαράνο, που είχε σκοράρει και στον πρώτο αγώνα.

Στο σημείο εκείνο ο Σαραμαντάς γύρισε την μπάλα από αριστερά και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των Οικονόμου και Παπαδόπουλου να την απομακρύνουν, ο παίκτης Λαμίας με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-1.

Η φάση εξετάστηκε και από το VAR κι όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρξε κάποια παράβαση από την πλευρά των παικτών της Λαμίας.

Στο υπόλοιπο διάστημα η Βέροια βγήκε μαζικά στην επίθεση για το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά δεν κατάφερε να το σημειώσει καθώς οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν σωστά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις