Ο Μπόελι «βλέπει» περισσότερες ποινές κι αποκλεισμούς με το νέο FPF

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 11:34
UPD:11:38
REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

«Αν κοιτάξετε τα μοντέλα που είναι πολύ επιτυχημένα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ είναι ένα από αυτά: παράγει διακόσια εκατομμύρια περισσότερα έσοδα από την Τσέλσι, οπότε νομίζω ότι υπάρχει μια ευκαιρία να τη συναγωνιστούμε».

Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός Τοντ Μπόελι, ο δισεκατομμυριούχος νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ως καλεσμένος της εκδήλωσης «SuperReturn International private equity», στο Βερολίνο.

«Οι ΄΄Big Six΄΄ θα γίνουν ΄΄Big Seven΄΄ με τους Σαουδάραβες της Νιούκαστλ. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια ευκαιρία για όλους να κερδίσουν. Θα υπάρξει αναδιοργάνωση του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η ευκαιρία να το μετατρέψουμε σε ένα πραγματικά πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο είναι διαθέσιμη», πρόσθεσε ο επικεφαλής του συλλόγου του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Για το οικονομικό Fair Play, το οποίο οι Μπλε θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όπως όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες, ο Μπόελι δήλωσε:

«Αρχίζει να γίνεται αισθητό, κι αυτό θα περιορίσει τη δυνατότητα απόκτησης παικτών με οποιοδήποτε τίμημα.

Η UEFA το λαμβάνει σοβαρά υπόψη και θα συνεχίσει να το παίρνει στα σοβαρά, αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερα πρόστιμα και αποκλεισμούς από τις αθλητικές διοργανώσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις